Skip to content

RADNO
VRIJEME

Ponedeljak – Subota
07:00H – 22:00H

Nedeljom
Ne radimo

kontakti

Telefon
+382 67 815 524

e-mail
terzoteretana@gmail.com

O nama

Mi nismo samo teretana, već mjesto gdje se ljudi okupljaju kako bi se zabavili i živjeli zdravim načinom života. Ne bavimo se samo dizanjem tegova ili trčanjem na traci. Volimo ljude i želimo iskrenu dobrodošlicu svima, bez obzira na dob, pol, nivo kondicije. Naša misija je stvoriti prijateljsko i gostoljubivo okruženje u kojem se svi osjećaju ugodno. Bilo da tek počinjete, redovno da vježbate ili ste profesionalac, pronaći ćete niz aktivnosti i mogućnosti vježbanja koje će odgovarati vašim potrebama.

Zato, ne čekajte! Dobrodošli u Terzo gym & fitness centre i ne odričite se mogućnosti da se već sjutra osjećate bolje!

Terzo gym &
fitness centar

Topla 2

nalazi se u naselju Topla 2, u ulici Nikole Ljubibratića bb.

Smješteni smo u prostoru ukupne površine 500 m² u istančano uređenom enterijeru kojim se posebno ponosimo.
Kako bismo vam omogućili potpunu brigu o vašem tijelu, ponuda našeg centra obuhvata prostranu i bogato opremljenu teretanu, stručno vođene treninge i grupne programe treniranja. Kvalitet naših usluga nešto je čega se čvrsto držimo, zbog toga posebnu važnost pridajemo redovnom održavanju našeg prostora i opreme kako bi vaš boravak kod nas bio što bezbrižniji i kvalitetniji.

Parking je ograničen

Terzo gym & fitness centar Premium

Topla 2

nalazi se u naselju Topla 2, u ulici Nikole Ljubibratića bb.

Jedan je od naljepših fitnes klubova, ne samo u Herceg Novom, već i šire sa površinom od preko 700 m² i velikim staklenim površinama koje pružaju prirodno osvjetljenje i panoramski pogled. Savremeno opremljen i komforan prostor koji pruža idealne uslove za kvalitetan trening

Parking je ograničen