Skip to content

gdje fitness postaje vaš stil života.

Paketi treninga

Upoznajte se s našim treninzima i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Uz naše stručno vođenje i pristup, postizanje vaših fitness ciljeva nikada nije bilo bliže. Očekujemo vas na putu ka zdravijem i jačem 'ja'.

Silver

60/ Mjesečno
  • 3 treninga pod nadzorom trenera
  • Personalizovani plan vježbanja prilagođen vašim ciljevima na Terzo gym app
  • Neograničeno korišćenje jedne teretane

Gold

100/ Mjesečno
  • 3 treninga pod nadzorom trenera
  • Beplatno iznajmljivanje peskira
  • Personalizovani plan vježbanja prilagođen vašim ciljevima na Terzo gym app

Da bi došli do najboljih rezultata i minimizirati mogućnost da dođe do povrede, bitno je vježbe raditi pravilo. Zbog toga jako puno vremena ulažemo u obuku. Na našem Youtube kanalu možete naći upustva i savjete kako da pravilno radite vježbe u teretani, kako pravilno koristiti sprave.

Trudimo se da u prijatnoj atmosferi zadovoljimo sve zahtjeve naših članova i pružimo im baš ono što od fitness centra očekuju.

Cilj našeg Fitness centra je da privuče ljude koji žele da se posvete svom zdravlju, fizičkom izgledu kao i relaksaciji poslije svakodnevnog stresa.

Prvi put u teretani?

Za sve one koji se prvi put susreću s teretanom i fitnes spravama, te doživljavaju određenu dozu treme, nudimo olakšavajući pristup putem početničkih treninga.

Početnički treninzi podrazumjevaju da prve tri posjete našoj teretani provedete u prisustvu jednog od naših trenera. Naši iskusni stručnjaci će vas detaljno upoznati s različitim spravama, pravilima vježbanja na njima, te će vam pružiti podršku tokom trajanja treninga koji obično traje sat do sat i po vremena. Ova personalizovana podrška omogućava vam da steknete samopouzdanje i sigurnost u korišćenju opreme, čime se olakšava vaša integracija u svijet teretane.

Zakaži svoj

Besplatan prvi trening

e-mail:
terzoteretana@gmail.com

Telefon:
+382 67 815 524

Sprave u teretani

Sprave pružaju strukturirane i ciljane vježbe, čime omogućavaju efikasan trening za različite mišićne grupe.

Pravilna ishrana

Postignite ravnotežu, raznolikost i umjerenost u prehrambenim izborima kako biste izgradili osnovu za dugotrajno zdravlje i vitalnost.

Pravila korišćenja

Upoznajte se sa svim pravilima ponašanja u prostorijama Terzo teretane.

Naši treneri

Ognjena Vukotić

Trener

Nikolai Miheev

Trener

Vlado Tatarinov

Trener

Vasiliy Matsur

Trener

Kako do nas

Terzo Premium u Igalu