Skip to content
Mix aerobik u terzo teretani

Mix aerobik

Mix aerobik

Mix Aerobik je vrsta treninga koja kombinuje ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage.

Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. U načelu se izvodi grupno, uz muziku i prisutnost instruktora aerobika.

Treninzi aerobika, koji se najčešće održavaju u teretanama i fitnes-centrima, podijeljeni su prema intenzitetu treninga, tako da se polaznici smještaju u različite grupe s obzirom na njihovu tjelesnu spremnost. Aerobik: Ova riječ, samo po sebi, jednostavno znači “sa kiseonikom”, ali ona dobija novi smisao kada se koristi kao pridev za opisivanje vježbi.

Termini i cijena

Treninge vodi Marija Drašković
30/ Mjesec
  • Ponedeljak od 20.30h do 21.30h
  • Srjeda od 20.30h do 21.30h
  • Petak od 20.30h do 21.30

Mršavljenje uz ritam

Aerobna vježba je vježba koja je energična dovoljno, traje dovoljno dugo i dovoljno redovno radi. Mix Aerobik su časovi vježbanja koji se rade uz muziku, predvođeni od strane kvalifikovanih instruktora koji će vas voditi kroz razne isplanirane pokrete koji će vaše srce i pluća pokrenuti da pumpaju i odžavati ih u dobroj formi. Plus to može biti veoma zabavno!
Aerobik će vam pomoći da sagorite tjelesne masti (aerobne vežbe sagorijevaju masti brže nego bilo koje druge vrste vježbe) i poboljšati vam snagu tijela, oblik i zategnutost.

Marija Drašković

Instruktor Mix aerobika

Mix aerobik