Oficijalni partner

inter sport i terzo teretana
Terzo teretana
Teretana Terzo na Toploj 2 - zumba klub

Zumba u Terzo teretani

Zumba je program koji kombinuje aerobni trening i latino-američke plesove. Prilagođen je svima, bez obzira na pol, uzrast i prethodno iskustvo u vježbanju. Ovaj veoma efikasan program za održavanje kondicije je istovremeno i vrlo zabavan.

Postoji više modela satova zumba fitnessa: od treninga koji traje 30 minuta, 45 minuta ili sat vremena. Najčešće se koristi model u trajanju od sat, koji opet može biti organizovan na dva načina. Sastoji se od kombinacije raznih plesova: salsa, merengue, reggeaton, cumbia, ali tu su još i ostali plesovi kao tango, backata, calipso, quebradita, bally dancing, hip-hop, lambada, rock&roll, twist, itd.

Jedna od glavnih odlika zumbe je da se poslije treninga ne možete osjećati deprimirano i potišteno, zato što je cijeli njen koncept usmjeren na zabavu uz vježbanje. Nemoguće je izbjeci pozitivne osjećaje koji dolaze iz muzike, zabavnih vježbi pretvorenih u plesne korake, te osmjeh na licima ostalih zumba učesnika. Muzika vas jednostavno ponese i nemate osjećaj da vježbate već da se zabavljate, a zabava i osmjeh su uvijek dobri motivatori.

Zuma za odrasle / SALA 1

Termini i cjene


Ponedeljak od 19.00 do 20.00
Srijeda od 19.00 do 20.00
Petak od 19.00 do 20.00


Cijena-20€
Besplatan probni trening!

Instruktor

Biljana Cicak

+382 68 231 002