Oficijalni partner

inter sport i terzo teretana
Terzo teretana
Teretana Terzo Aerobik Herceg Novi

Šta je Aerobik?

Aerobik je vrsta treninga koja kombinuje ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage.

Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. U načelu se izvodi grupno, uz muziku i prisutnost instruktora aerobika.

Treninzi aerobika, koji se najčešće održavaju u teretanama i fitnes-centrima, podijeljeni su prema intenzitetu treninga, tako da se polaznici smještaju u različite grupe s obzirom na njihovu tjelesnu spremnost. Aerobik: Ova riječ, samo po sebi, jednostavno znači "sa kiseonikom", ali ona dobija novi smisao kada se koristi kao pridev za opisivanje vježbi. Aerobna vježba je vježba koja je energična dovoljno, traje dovoljno dugo i dovoljno redovno radi. Aerobik su časovi vježbanja koji se rade uz muziku, predvođeni od strane kvalifikovanih instruktora koji će vas voditi kroz razne isplanirane pokrete koji će vaše srce i pluća pokrenuti da pumpaju i odžavati ih u dobroj formi. Plus to može biti veoma zabavno!

Aerobik će vam pomoći da sagorite tjelesne masti (aerobne vežbe sagorijevaju masti brže nego bilo koje druge vrste vježbe) i poboljšati vam snagu tijela, oblik i zategnutost.

Sala 1

Termini i cjene


Ponedeljak od 20.00 do 21.00
Srjeda od 20.00 do 21.00
Petak od 20.00 do 21.00


Cijena - 30€

Instruktor

Dragan Milak

Tel: +382 67 355 135

e-mail:gagilifeguard@gmail.com