Oficijalni partner

inter sport i terzo teretana
Terzo teretana
Jutarnja fiskultura

Jutarnja fiskultura


Specijalno dizajniran program vježbi za osobe iznad 50 godina života.


Fizička aktivnost je odlučujući faktor za kvalitetan stil života, koji ujedno sprječava i smanjuje različite fizičke i psihičke promjene koje su vezane za osobe preko 50 godina života. Muškarci i dame mogu s godinama znatno poboljšati kako kondiciju i snagu, tako i ravnotežu i pokretljivost. Fizička ativnost čak djeluje tako što može pozitivno uticati na razne psihološke faktore i kvalitet života, a isto tako može da sprječi demenciju.

Zdravstvene prednosti fizičke aktivnosti su u velikoj mjeri jednake za osobe iznad 50 godina života tako i mlađe. Istraživači pokazuju da je moguće poboljšati zdravlje i sprječiti bolest kroz fizičku aktivnost i treniranje, čak i kod osoba sa malim sposobnostima i složenom kliničkom slikom.

Fizička aktivnost i trening vode povećanju mišićne mase i mišićne snage i boljoj funkcionalnoj sposobnosti kada su u pitanju koordinacija, ravnoteža i pokretljivost, koje u svojoj osnovi smanjuju rizik povreda usljed padova. Treniranje u društvu i pozitivnom okruženju doprinosi pozitivnom uticaju na pamćenje, sposobnost inicijative, raspoloženje i doživljaj zdravlja. Fizička aktivnost može da sprječi razvoj bolesti i poboljša funkcije.

Vježbajte sa nama da bi ste poboljšali svoje zdravlje, oslobodili se stresa, ukočenosti i loše cirkulacije. Jer mi mislimo na Vas!


Sala

Termini i Cjene


Ponedeljak od 08.00 do 09.00
Sreda od 08.00 do 09.00
Petak od 08.00 do 09.00


Tri puta nedeljno ili 12 termina mjesečno - 20€
Dodatni popusti za članove porodice

Sala

Treninge vodi


Diplomirani fizioterapeut i kondicioni trener, internacionalni instruktor thera band, swiss ball, trx, pilates
Mirko Kosić