happy hour u terzo teretani

Happy Hour u Terzo teretani

Dolaskom u teretanu radnim danom u vremenu od 14:00 do 15:00h naši vježbači dobijaju BESPLATNO UNISPORT hipotonično piće, koji sadrži minerale, obogaćen L-karnitinom, glicinom i tavrinom.


Ova akcija je namjenjena svima koje vode računa o svojoj liniji i traje do kraja februara.
Vidimo se!

Unisport

Blago mineralizovan hipotoničan sportski napitak s uravnoteženim sadržajem ugljenih hidrata i minerala. Obogaćen drugim aktivnim sastojcima, kao što su L-karnitin, glicin i taurin. Preporučljiv za sportista i pojedince s tjelesnim naporima, za učinkovitu hidrataciju i kao zamjena potrošenih minerala.


Za razliku od izotoničnih napitaka, koji su namijenjeni posebno za situacije s osobnim tjelesnim i mentalnim stresom i mogu obuhvaćati samo nisku dozu unosa tečnosti tokom dana, Unisport je hipotonično piće i zato dozvoljava gotovo nepokolebljiv unos tokom tjelesne aktivnosti i takođe za vrijeme regeneracije.

Sportski napitak Unisport bio je razvijen s fiziološko pravilnim razmjera esencijalnih minerala, t.j. natrij, kalij, magnezijum i fosfor, koji udovoljavaju svim potrebama tijela tokom teškog treninga.

L- carnitin

Kada je u pitanju sagorjevanje masti, povećanje energije i poboljšan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata amino kiselina L-Carnitine. Potpuno je zdrava i bezbjedna za uzimanje, nema nikakvih kontra-efekata.

Glicin (neesencijalna aminokiselina)

Pomaže otpuštanje kiseonika za proizvodnju energije u ćelijskim procesima; glicin je vazan u proizvodnji hormona koji uticu na jacanje imunog sistema.

Taurin

Taurin se koristi kao antioksidant, smanjuje izlučivanje imunolosških stanica hipoklorita. Taurin pomaže I u osmoregulaciji (održavanje ravnoteže kkoncetracije jona) unutar stanice. Taurin se najčešeće koristi u energetskim pićima.